Dialogos | Knjižnica | Povezave

Povezave

www.PerformanceAppraisal.com
Spletna stran Dicka Groteja, ki velja za najbolj izkušenega ameriškega strokovnjaka za področje upravljanja delovne uspešnosti in vodenja letnih razgovorov.

Shel Holtz
Med svojimi ameriškimi prijatelji in partnerji, priporočamo spletno mesto Shela Holtza, ki bo letos jeseni predaval tudi v Sloveniji. Njegove teme so vezane na internetne tehnologije, intranet, digitalne odnose z javnostmi, ipd.

www.hr.com
Spletna stran www.hr.com je eden najboljših spletnih virov za HR strokovnjake o upravljanju človeških virov, strategijah kadrovske arhitekture in ravnanja z ljudmi pri delu.

Harvard Business School Publishing
Založniška spletna stran ene najprestižnejših poslovnih šol na svetu, Harvard Business School. Obiskovalcem ponuja izjemen obseg različnih storitev, možnost naročil najpomembnejše managerske literature, ipd.

Harvard Business School Publishing: Testirajte svoj managerski IQ
Raziskava namenjena merjenju odnosa managerjev do štirih ključnih managerskih veščin: voditeljstva, upravljanja sprememb, grajenja timov in timskega dela ter upravljanja pričakovanj zaposlenih.

Commtoolbox
Nabor orodij, ki komunikatorjem v podjetju pomagajo načrtovati in meriti učinkovitost njihovega dela in ga primerjati z drugimi organizacijami.

Daniel Janal: Internet Marketing
Spletna stran enega največjih strokovnjakov za trženje na internetu, mednarodno priznanega predavatelja, avtorja številnih knjig in predsednika lastnega svetovalnega podjetja Janal Communications.

American Management Association®
Vodilna svetovna, neprofitna organizacija s področja razvoja managementa, s preko 700,000 naročniki in člani v Ameriki, Evropi (glej Management Centre Europe) in Aziji.

Management Centre Europe
Poslovna šola z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju izobraževanja in usposabljanja managerjev.

Jossey-Bass/Pfeiffer
Najpopolnejša zbirka s področja svetovanja in upravljanja s šloveškimi viri.

BulletPoint Online
Revija, ki vam 10-krat na leto, na samo 16 straneh postreže z najnovejšimi novicami, idejami in trendi s področja grajenja timov in timskega dela, voditeljstva, upravljanja sprememb, inovativnosti, ipd.


Without knowledge, life is not more than the shadow of death.
Moliere

Natisni stranPošlji po e-pošti